Words can't say how much i love you

Hej allesammans!

Nu hoppas jag förvisso inte att ni sitter inne vid datorn en så underbar dag som denna, men jag tänkte ändå passa på att slänga in ett litet inlägg medans jag sitter och betar av mina 2 arbetstimmar. Egentligen trodde jag att jag var ledig resterande delen utav veckan, men det fick jag igår veta att det var jag minsann inte! Det hade tydligen blivit lite missförstånd i bokningarna, så gårdagen blev smått kaotisk för krakarna då jag inte var i stan och kunde rycka in.

Hur som helst så måste jag berätta att jag och frugan har haft ett par underbara dagar på sista tiden! Det började i fredags då han var söt och bjöd ut mig på restaurang. Maten var toppengod, vi fick en underbart mysig plats på uteserveringen i ett avskilt hörn och där satt vi och bara njöt en bra stund. Efter detta gick vi på bio. Det fick bli till at se Harry Potter, bara för att vi ville veta hur det slutade. Filmen var väl sådär, men det var ändå supermysigt att sitta och kramas med min fina man i biomörkret. Och vi får ju inte glömma biopopcornen ;)

Igår måste jag dock utnämna till höjdpunkten! Som jag tidigare nämnt så åkte vi två på minisemester, vilket blev till Stockholm. Där besökte vi första skansen samt deras akvarium - vilket var så himla roligt! Något jag tyckte var superhäftigt, i och med att jag alltid vill peta på allt, var att man fick chansen att komma så nära alla djur. Allt som allt innehöll besöket mycket promenerande, skrattande, klappande och härliga stunder. Vi hann även titta på en stund när Måns & co körde genrepet inför allsången och sprang även på Henrik Dorsin (kanske mer känd som Ove Sundberg från Solsidan för de flesta). Riktigt minnesvärt!

Efter detta tog vi oss en promenad över gatan och gick in på nästa anhalt - Gröna lund! Där spenderade vi större delen av dagen till att åka karuseller, äta glass och kramas i solen innan vi promenerade in till stan igen och hämtade bilen för att sedan bege oss tillbaka till Norrköping igen. Vi åkte dock inte hem, utan fortsatte istället resan ut till svärföräldrarna där vi åt lite och tittade på den riktiga allsången på tv. När den sedan var slut for vi hemåt och satte oss där och tittade igenom bilderna vi tagit under dagen - som ni kommer att få ta del av senare :D 

Kortfattat så blev det en helt otroligt underbar dag tillsammans med min man! Vi har faktiskt inte åkt iväg såhär på tu man hand förut och båda två var mycket glada över att det blev så lyckat! Jag ska inte ens försöka ge mig in på att förklara för er hur mysigt vi hade det, för jag känner att jag inte riktigt har ord så det räcker till, MEN jag kan i alla fall berätta att jag är så jäkla lycklig just nu! Jag har fortfarande fjärilar i magen och går på små molntussar! Livet är så jävlans bra ibland! :D
Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se