Nothing you say and nothing you try can change time

Nu får vi ta och dra ner på farten här tycker jag allt!

Dagarna rusar iväg alldeles för fort och jag känner inte riktigt att tiden räcker till. Det finns så mycket jag vill hinna eller måste göra, så jag önskar mig lite längre timmar under den nästkommande veckan, tack! Jag måste plugga morgon till kväll på tentan som är om en och en halv vecka, för egentligen har jag börjat alldeles för sent. Två veckor (Ja, för jag började ju i tisdags) räcker inte för att sätta kunskap som representerar en hel termin, även fast man sitter morgon till kväll, och jag är faktiskt riktigt orolig inför hur det ska gå.

Sen vill jag väldigt gärna få tid till att åka ut och rida! Jag har inte hunnit med det på säkert 2-3 veckor snart, så jag börjar få abstinens samt blir rädd att sandra ska tro att jag har glömt bort henne och pållarna. Nästa vecka, då tänker jag allt ta mig tid :) ! Jag vill även hinna umgås med min syster som befinner sig i stan fram tills efter nyår. Det är så otroligt roligt att ha henne här, och jag kan knappt vänta tills hon hittar jobb och lägenhet här i stan så hon aldrig mer åker härifrån! En liten bit familj i samma stad gör mycket för måendet, och turligt nog så är ju hon en jag verkligen kan umgås med och som har superroligt tillsammans med Manges och mina vänner!

Något mer jag vill är att hinna/kunna träna mer! Jag hade planerat in att träna varje dag denna vecka - att varva kondition och styrka och köra kortare pass - men så blev jag återigen förkyld. Nu får jag alltså nöja mig med promenader istället :/ Inte riktigt den intensitetsnivån jag hade planerat att ligga på vid det här laget. Det är ju nu man ska börja piffa till sig inför sommaren, för det tar sin lilla tid!

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se