I know I'll be forgotten while all of my sins catch up with me

Igår avled min externa hårddisk efter ett fall i golvet, vilket gjorde mig ganska nere! Jag har dumt nog sparat en hel del filer där på som inte finns någon annanstans att hitta, så det sved lite i hjärtat när vi upptäckte att den inte gick att få igång igen. Dock har frugan lovat att ta med den till stan imorgon för att se om det går att rädda filerna, så jag försöker hålla hoppet uppe ett tag till.

Vad som dock gjorde mig på ett strålande humör igår var kvällens aktivitet - middag och fest hemma hos Sofie (Nisses syster) och Osse. Maten var supergod, alla var supertrevliga och jag glömde snabbt mitt hårddiskbekymmer då jag hade så himla roligt! Efter att vi spenderat några timmar där gick vi faktiskt sedan vidare ut på krogen. Det blev till Hugo denna gång. Jag kan faktiskt inte minnas när jag var ute på något utav Puls/Hugo senast, men jag blev rätt besviken på stället. Jag var fortfarande i supersällskap, men själva Hugo var ju supertråkigt, varmt och överbefolkat. Sen att hälften var 40pluskarlar som tittade på en som att man var en god hamburgare och de inte ätit på en hel vecka gjorde väl inte direkt intrycket bättre. Tror för övrigt faktiskt inte jag stötte på en enda människa jag kände igen där!

Jag tror jag var där en timme eller så innan det plötsligt högg till i magen på mig och jag fick panikont. Jag som inte känt av min kära tarmsjuka på säkert ett halvår blev skapligt chockad och fick, tillsammans med supernisse, sätta mig i en taxi hem för att här hemma må ännu sämre än stund. Det gav som tur var med sig efter någon timme, så idag känner jag inte av det alls.
Jag mådde tydligen bra nog för att knäppa kort på mig själv i alla fall ;)


Idag mår jag faktiskt förvånansvärt bra, vilket jag tycker är riktigt bra då jag kan klämma in lite plugg istället för att bara ligga i soffan och må dåligt! Det borde nog finnas tid och ork till en promenad i det fina vädret också :)

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se