Hold on to faith as I dig another grave

Idag måste jag erkänna att jag har en riktig skitdag! Ni vet en såndär då man bara vill krypa ner under täcket, gömma sig och inte göra någonting alls!

Det började med att jag inte sov mycket alls inatt, då jag först vaknade med världens ångest och var dyngsur för jag svettats så dant utav detta (Ja, man blir faktiskt riktigt varm av att få panik). Jag kunde inte somna senare, utan låg vaken större delen utav natten och bara ältade och stressade upp mig själv. Det visade sig idag att jag inte hade något att oroa mig för, men det hann redan göra mig till ett nervvrak och sätta en riktigt dålig prägel på dagen. Men jag antar att man får försöka ta tag i sig själv och hitta på något roligt så att man kommer på bättre tankar.

Det värsta som finns med att vara ledig är att alla jobbar på dagarna. Det lämnar mycket tid till att tänka för mycket och ofta känner jag mig riktigt ensam. Just nu önskar jag mer än något att jag bodde i samma stad som min familj. Jag känner mig inte ens som en del utav den längre då man inte kommer med i gemenskapen på samma vis längre. De andra bor ju tätt och träffar varandra ofta, men jag ser dem ungefär en gång i halvåret och då är jag så stressad över att hinna med så mycket jag bara kan att jag helt enkelt glömmer bort att bara koppla av och umgås med dem...


Nej! Nu får jag allt ta mig i kragen och åka till gymmet eller något! Här kan jag inte sitta och hänga läpp!

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se