If you want to lie with me you're going to be a liar

Jaha, detta var ju just typiskt!
Här har jag suttit och byggt upp en helt ny blogg från scratch bara för att jag inte hade plats för fler bilder på den gamla och när jag äntligen är klar går det inte att ladda upp bilder på denna! :O Det kallar jag ironiskt! Jag som har massor av fina bilder som jag ville dela med mig av, men det verkar som de får vänta då jag inte kan komma på hur jag ska lösa problemet i nuläget...

Så länge kan ni få ta del av ett urgulligt mail som dök in i min inbox under morgonen och fick mitt hjärta att ta ett extra skutt av lycka:
"Linda, Emma o Marie här KRIS-MÖTE på G!!! 
Vad äre vi hör? Hur ska vi klara oss utan dej om du inte tänker fortsätta spela? När ska vi få träffa dej? Det verkligen värker i våra hjärtan av saknad efter dej!! Vi ska ses snarast möjligt!! 
Stora mysiga kramar från oss!!"


Sötungar! :)

Som ni kanske förstår handlar det hela om att jag funderade på att byta lag från Kuddby. Inte för att det är ett dåligt lag eller för att jag behandlas dåligt eller misstrivs, utan för att det är så otroligt omständigt att ta sig till träningarna! Man får sitta och jaga skjuts dagarna innan och känner sig som en riktig snålåkare, för det går inga bussar dit ut. Sen måste jag väl erkänna att jag fortfarande känner mig lite som "den nya", även fast jag spelat där i ett år. Alla andra har ju spelat ihop sedan de var små, så man känner inte riktigt att man är på samma nivå alla gånger - men det är absolut inget avgörande!

Vi får se vad jag bestämmer mig för. Tänkte prova träna nästa vecka och se hur jag känner inför det. Jag vill ju absolut inte sluta spela fotboll, för jag skulle aldrig klara mig utan!

Titt! Nu gick det ju att ladda upp bilder!! :D
Här kommer lite söta foton från när vi tog med oss katterna ut i snön idag :D Notera att de aldrig känt på snö förut ;)
Smaka :D
Sen blev han helt i extas och började busa i snön


Lester var inte lika uppspelt utan ville hellre sitta i Manges famn

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se