No oasis here to see, the sand is singing deathless words to me

Jag trodde på fullt allvar att det var en rejäl baksmälla som under gårdagen plågade min kropp, trots att jag visste med mig att jag egentligen inte druckit mycket alls under lördagskvällen. Att jag hade fel fick jag bevisat imorse då jag vaknade med den vidrigaste huvudvärken jag haft och mådde så illa att jag var tvungen att springa in till toaletten. Där inne satt jag sedan och grina ljudligt i en bra stund, då jag mådde så vidrigt dåligt men inte vågade ringa till jobbet och sjukanmäla mig - jag visste nämligen att det inte skulle vara populärt och jag tycker redan att situationen där är jobbig nog.

Till slut fick jag ta mod till mig och ringa till Adecco, istället för att ringa dit jag är och arbetar. Chefen där vet om situationen och erbjöd sig då att ringa åt mig och prata med dem, för han tyckte att jag lät helt bedrövlig! Det gick tydligen bra, men några timmar senare ringde han tillbaka till mig då de hade ringt tillbaka för att få bekräftat om jag kunde komma in och jobba sista timmarna imorgon! VILKEN RESPEKT!
Det är i alla fall tur att jag har en ängel på hemmaplan som för närvarande är ledig och spenderar varje minut åt att försöka göra det bekvämare för mig. Han har masserat min hårbotten, köpt supergod färsk frukost, låtit mig ligga i hans knä och strykt fingrarna i mitt hår, handlat god mat som han ska laga åt mig och bara låtit mig ligga och må dåligt och försöka repa mig utan att behöva tänka på annat. Han har även hela dagen intygat att jag inte gör något fel som stannar hemma när jag mår dåligt, för jag plågas verkligen av skuldkänslor och känner i princip att jag gör någonting jag inte får.

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se