They say that all beauty must die. I say it just moves on

Innan man dömer ut någon för dennes personlighet eller handlingar, tycker jag det kan vara ett smart drag att först tänka efter.

Människor formas efter deras upplevelser och erfarenheter, och om någon nu i dina ögon beter sig illa beror det nog med stor sannorlikhet på något som ligger djupare än vad ögat kan se. Något som är värt att tänka på innan man kritiserar eller dömer en annan kan vara att du troligtvis aldrig kan leva dig in i vad denne fått genomleva, och därför troligtvis inte har varit med om de saker den personen fått uppleva, fått känna de känslor den personen fått känna eller sett de saker denne har sett - lika lite som denne person kan göra detsamma när det gäller dig. Det finns alltid en orsak till varför en människa beter sig som den gör, och jag tror inte alls det är med meningen att vara elak eller att såra - det finns nog ingen människa som i grund och botten gillar att göra sig ovänner!

Vi är alldeles för snabba med att hata och ogilla. Jag tycker vi borde skapa lite mer förståelse för andra och kanske tänka efter en gång extra innan vi dömer ut någon som en dålig människa - det kan finnas något mycket fint att hitta bara man vågar skrapa lite på ytan!

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se