45 minutes

Efter en morgon full av panik och ångnest sitter jag nu i lugn och ro ute hos svärföräldrarna och pluggar inför måndagens tenta medans de sitter ute i vardagsrummet och ser på film.
Anledningen till ångesten är att jag inte kände att jag kunde någonting inför tentan (vilket jag säkert egentligen gör) och att Mange skulle ha över en hel hög kompisar hela dagen som ska spela dator, varpå jag sakta men säkert insåg att jag inte skulle klara av att plugga på hemmaplan fick grym panik och tappade humöret helt.

Lösningen blev då att jag fick erbjudande om att komma hit och sätta mig medans Mange och co ockuperade lägenheten, vilket var jättesnällt! Nisse, som var på plats för datalirande med gänget, erbjöd sig att göra klart mitt tvättande som jag påbörjat (Vågar inte lägga mina kläder i frugans händer :P ) så att jag även kunde släppa det bekymret. Vilka änglar :)
Så nu sitter jag här, i härlig lugn och ro ute på landet, och har tagit en liten paus från läsandet då jag jobbar i 45 minuters-intervaller. Detta är faktiskt något jag lärde mig av en kurskamrat i fredags, att jobba/läsa 45 minuter och sedan ta 15 vila. Det tycks fungera ganska bra för både motivation och att få det man läser att sitta kvar!


Nej, nu är det dags att köra igen!


Kommentera mera! :D
Postat av: Sofie

Är han inte underbar min bror? :D

2011-03-13 @ 09:35:14
Postat av: Linda

Jo det är han verkligen! :D

2011-03-13 @ 11:25:03
URL: http://Lindabjorka.se

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se