But some day you will find that sanity's left us all blind

Tjoho!

Ännu en underbar helg är nu till ända och jag är riktigt nöjd med hur den har varit! Det har funnits mycket jag har velat göra och många som har velat ses, men tyvärr inte nog med tid till att genomföra allt! Dock måste jag säga att utloppet blev helt fantastiskt mysigt och bra! :)

Helgen började faktiskt i torsdags, då jag faktiskt var ledig i fredags. Jag och frugan strosade då runt, tillsammans med lillkusinen Tobias, inne på IKEA och handlade med oss många fina prylar hem till lägenheten. Det blev bland annat en riktigt stor svart ryamatta till vardagsrummet, väggdekorationer till badrummet, nytt svart porslin till köket, en gigantisk tavla som skall pryda vardagsrummet samt sängkläder mm mm. Är riktigt nöjd med det besöket! :)

Fredagen bjöd först på fortsättning av inhandlandet av lägenhetsprylar! Vi åkte runt i stan lite och handlade bland annat en ny dammsugare (påslös då jag svurit otaliga gånger på att jag inte har dammsugarpåsar när jag väl ska vara duktig och städa), ett nytt soffbord, en fin taklampa till sovrummet och lite annat smått och gott. Efter detta promenerade vi ner till Black lion inn där vi firade Kenny som fyllde år - riktigt trevligt! :)

Lördagen bjöd som ni redan vet på en tur ner till stan, följt utav en redigt mysig långdusch, god restaurangmat samt ett biobesök. Vi såg filmen Ritualen, som jag länge väntat på att få se - och vi var helnöjda när vi klev ur biosalen. Den var verkligen asbra! Jag älskar att gå på bio med min karl. Det är riktigt mysigt att kramas hemma i soffan, men när vi är på bion blir det av någon anledning ännu mysigare att kramas och det slutar alltsom oftast med att jag i princip sitter i Manges knä och myser när filmen är slut. ♥

Idag har vi inte gjort mycket som är intressant för det yttre örat, om nu inte någon är intresserad av storhandling och städning. Dock har vi fått besök av min mamma, vilket faktiskt var riktigt trevligt! Snart dyker Elias upp här, och innan vi avslutar kvällen med att käka tacos framför Fenomen med Uri Geller så ska vi börja sätta upp lite av sakerna vi köpte under förra veckan - så jag får visa er det färdiga resultatet någon gång! :D

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se