Dag 12 – Varför började du blogga?

Jag har alltid älskat att skriva och har alltid velat dela med mig utav mina tankar.
Min skrivarglädje började redan i lågstadiet, då jag första gången lämnade in en historia jag skrivit till min lärare. Hon tyckte att den var jättebra och läste upp den för klassen, som verkade tycka det var spännande. Efter det fick jag skriva en ny berättelse till varje fredag, som en följtång på samma historia, som fröken sedan läste upp för klasskompisarna. Jag minns att jag var så stolt och bestämde mig då för att jag minsann skulle bli författare när jag blev stor!

Den drömmen rann ut i sanden, men aldrig viljan att dela med mig av det jag skriver. Dock vågar jag inte riktigt skriva alla de saker jag kanske skulle vilja. Jag vågar inte ta ut svängarna så pass som jag skulle önska och jag vågar inte lägga ut sådana texter jag själv skapat. Det ligger för nära om hjärtat och jag skulle bli skitledsen om någon skule säga något negativt.

Men för att komma till saken! Jag började alltså blogga för att jag ville skriva av mig, dela med mig och för att jag tyckte det var lite spännande att se vilka reaktioner jag fick. Från början hade jag inte en tanke på att försöka få mycket publicitet till bloggen utan det var något som växte fram under tiden. Nu vet jag inte vart jag skulle göra av allt jag har i mitt huvud om inte här - bloggen har blivit som mitt lilla barn!

Dock har jag nog drabbats utav något slags bloggsyndrom ;) Jag har ofta upptäckt att när jag vill berätta spännande saker för folk får jag höra: "jag vet, jag läste det i din blogg". Haha, det är kul att människor läser och jag möter ofta människor exempelvis ute på krogen som säger att de läser min blogg och att den är bra, men jag börjar fundera på vad jag ska skriva och inte ;) Roligast är nog när Mange kommer tillbaka till jobbet efter en helg och ska berätta för arbetskamraterna vad han gjort, varpå de svarar :"jag vet, jag har redan läst det i Lindas blogg"! haha, det tycker jag är helt underbart :D

Hej Manges jobbarkompisar :D

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se