Dag 30 – Min Kärlek

...Heter Magnus och är en helt fantastiskt människa!

Han är den som slår upp ögonen på morgonen och berättar för mig hur vacker jag är. Som varje gång han ser mig efter att ha varit iväg någonstans alltid tycks bli lika "förvånad" och utbrista att jag är så snygg. Som alltid berömmer min personlighet och berättar hur bra han tycker att jag är. Som varje dag med många vackra ord förklarar hur mycket han älskar mig och som spontanringer eller skickar sms bara för att berätta att han saknar mig, tycker att jag är underbar eller något annat fint :)

Han har vänt upp och ner på hela mitt liv och gjort allting till det bättre! Även när jag inte är med honom finns hans positva stöttningar och synsätt på allt med mig och gör att jag kan motivera mig själv till att tänka och tycka bra saker. Han får mig att le fånigt bara av att dyka upp i mina tankar och han gör mig till en sprallig liten flicka inombord (oftast utåt också) så fort han kliver innanför dörren.
Jag älskar denna karl! :D

Nu en sånhär bit in i vårat förhållande ångrar jag ofta att jag lät honom vänta så länge innan det blev vi. Tänk om han hade tröttnat?! :O
Det året vi blev tillsammans försökte Magnus få umgås med mig hela sommaren. Jag var för upptagen med att få ihop allt med jobb och ekonomi, så jag uppmärksammade inte att han faktiskt försökte riktigt mycket. Då vi hade varit vänner innan och småflirtat med varandra till och från kunde jag i mitt frånvarande tillstånd inte riktigt tyda signalerna han gav mig.

Det tog ända fram tills hösten innan vi började ses regelbundet och vartefter börja bete oss som ett par. Trots detta var jag fortfarande rädd för att göra någonting offentligt för att jag var fruktade att det skulle förstöras om man satte en stämpel på det och jag var även ruggigt rädd för att bli sårad. Jag var så glad att jag hade insett vart jag ville vara, men vågade inte berätta det för många då jag dels ville spara det vi hade i en liten bubbla så att det inte skulle rinna iväg någonstans och dels var rädd för vad folk skulle säga om att jag blev tillsammans med någon ny i princip samtidigt som jag avslutade mitt förra förhållande. Jag är så glad att Magnus verkligen var fast besluten om att jag skulle bli hans flickvän och otaliga gånger påminde mig om att han ville att jag skulle vara hans tjej, vilket gav mig fjärilar i magen varje gång. Det var tur att han hade tålamod och verkligen visste vad han ville! När jag väl bestämde mig för att skita i omvärlden och göra det offentligt kände jag hur hela mitt liv bara föll på plats - jag hade hittat hem :)
I princip alla mina vänner har sagt till mig att jag har förändrats väldigt mycket sen vi blev tillsammans. Att jag blivit så himla mycket gladare och verkar så lycklig - och jag känner det verkligen jag också! Jag har det jääävligt bra :)

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se