For all the ill that is in us comes from fear, and all the good from love


Jag har varit vaken sedan halv sju och förberett mig inför seminariumet som börjar om en timme och nu var jag tvungen att ta en paus! Konstigt nog tycker jag fortfarande att det är lite småjobbigt att prata inför människor, trots att jag gör det nästan varje vecka... Ämnet denna vecka är etik, vilket är ett ganska flummigt och svårt ämne eftersom det är så svårt att avgöra vad som är rätt och fel i vissa lägen. Vi jobbar via etiska principer och mallar, men många utav dem säger emot varandra vilket gör att man i slutändan själv måste ta ställning.


Nog om skolan!

Jag har faktiskt börjat sova riktigt bra om nätterna sedan vi flyttade! Jag sover hela natten igenom och vaknar pigg och utvilad när klockan ringer (om vi inte varit uppe för sent vill säga). Jag kan inte minnas när jag lyckades med det sist, så jag känner mig faktiskt riktigt nöjd. Kanske beror det på att jag hinner bli så himla trött under dagarna då det har varit full fart på senaste tiden, eller så r det helt enkelt att jag känner mig riktigt hemma här.

Vi trivs faktiskt riktigt bra i nya lägenheten :) Den känns redan som ett helt underbart hem och bara vi får undan alla förrådsgrejor så kommer det kännas ännu mer toppen!
Nu ska jag göra mig fin inför skolan ;) Ha en bra dag! :D

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se