Isolation is the oxygen mask you make your children breathe in to survive

Jag lovade ju er för ett tag sen att jag skulle berätta varför jag börjar tappa min blogglust, men sen har det inte blivit av för att jag inte heller haft lust att skriva om det - varpå jag tänkte att när jag ändå är sjuk och gnällig idag kan jag lika gärna försöka plita ner några rader gällande det.

Som ni kanske har märkt på sistone så har min blogg blivit mer av det ytliga slaget - jag har nämligen medvetet valt att putta mina tankar och funderingar åt sidan då jag tycker att det bara har gett problem på senare tid. Människor (och nu vill jag inte höra massa dumheter om att jag skrivit skit om någon speciell, för detta gäller ett flertal personer och är inte till för att peka ut någon) som inte har funnits i mina tankar när jag har skrivit av mig gällande saker har valt att ta åt sig. Detta utan att prata med mig om det för att sedan gå och bli arga/irriterade på mig bakom min rygg - vilket leder till att jag är i en konflikt helt utan min vetskap.

Såhär är det: Jag skriver aldrig ut namn när jag tänker och funderar i min blogg - vare sig det är positiva eller negativa saker. Detta dels för att jag en gång gjorde det då jag skrev ett citat (vilken från min sida inte var illa menat mot personen i fråga och inte speglade min åsikt gällande henne) och fick en rejäl utskällning om att jag hängde ut folk och så vidare och dels för att det inte är min sak att bestämma vad folk vill ha skrivet om sig.
Att jag inte nämner namn betyder inte att det är fritt för vem som helst att ta åt sig och börja få för sig massor utav dumheter. Personen/personerna det jag eventuellt skriver handlar om i det läget vet garanterat med sig vem jag skriver om, då jag även pratar med dem.  Nu säger jag faktiskt (hör och häpna)ifrån! Jag vill nämligen inte ha obefogad skit för någonting jag inte gjort.

Ett tips - känner du dig träffad och sviken av någonting jag skriver: PRATA MED MIG! Jag bits inte, och ni som känner mig borde absolut veta att jag inte är svår att ha och göra med på det viset. Jag förklarar mig gärna - och oftast det mer än en gång om jag känner att någon uppfattat mig fel ;) Jag är väldigt mån om att inte fel person ska ta illa upp när jag skriver av mig gällande något annat. Utgå hellre från att det inte handlar om dig.

Ja, nu skäller jag lite ;) Kan vi vara överens om det nu så vi slipper onödiga konflikter på grund av missförstånd? Tack :)

Kommentera mera! :D
Postat av: Anna

Det du skriver är bra och jag förstår vad du menar, men jag kan även förstå att det blir svårt för vissa som lätt tar åt sig av saker att koppla bort att det kanske inte är dom det handlar åt när du inte nämner namn.Det kanske är nån osäker och så.Du brukar ju skriva ganska generellt och det gör ju att det är svårt att veta om du menar någon speciell eller allmänt.Det är inget fel, jag tycker att du skriver väldigt bra och intressant och får en att tänka till och det är en av anledningarna till att jag läser din blogg.

Jag har inte tagit åt mig av något i alla fall :)

2011-03-14 @ 15:09:30
Postat av: Sara

Alltså jag fattar inte varför folk ALLTID ska HITTA anledningar till o bråka med dej! Du är så himla snäll mot allt och alla jämt o de e säkert därför det kommer avensjuka idioter och ska klanka ner på dej!

Jag blir TOKIG HAHAHA

2011-03-14 @ 15:37:04

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se