How do you like the world around you? Do you like what you see?

Jag älskar att vakna och känna kroppen fyllas av lyckokänslor! Dagen som följer blir alltid så himla bra då!

Idag gjorde jag det dels för att jag hade världens myskväll igår och att min karl var helt underbart söt på morgonen innan han åkte till jobbet, samt senare väckte mig med ett urgulligt sms. Och dels för att jag såg solen lysa in genom fönstret och jag fick rejäla vårkänslor! Så nu sitter jag här med fjärilar i magen och härligt spring i benen och vill bara ge mig ut i solskenet på en promenad - vilket jag nog lär göra när jag druckit upp mitt goda äppelkakete :)

Idag har vi nämligen en schemafri dag! Jag har dock massor att plugga inför morgondagen, men tycker ändå det är riktigt skönt att kunna göra detta på hemmaplan ibland. Jag tänkte passa på att uppdatera er lite om vad som händer i min utbildning just nu, då jag tidigare fått önskemål från läsare om att jag ska berätta vad vi gör! :D

Vi är just nu inne på den intensivaste delen utav terminen och jobbar för fullt med att lära oss medicinsk vetenskap och omvårdnadsvetenskap parallellt. Samtidigt ska vi göra ett arbete gällande näringslära då vi i framtiden kommer att behöva kunna allt inom detta för att ge våra patienter kostråd. I tisdags fick vi för första gången dra på oss sjuksköterskedressen och praktisera handhygien och imorgon åker den på igen då vi ska öva på personlig hygien, bäddning samt stöd vid matsituation. Vi ska då träna på varandra i gruppen - vilket känns lustigt, men samtidigt lite kul!


Lite kort info sådär ;)

För övrigt måste jag säga att jag har varit ganska duktigt fysiskt aktiv på sistone. Jag har spelat fotboll, dansat zumba, styrketränat hemma så kroppen har fått stå ut med träningsvärk konstant och promenerat riktigt mycket. Jag har dock fortfarande inte bestämt mig för vilket gym jag vill träna på, och troor nog jag kommer vänta till hösten med det då man ändå kan träna så mycket ute på sommaren och jag kommer ha fullt upp med att spela fotboll då säsongen snart drar igång.

Bara igår var jag för övrigt ute i det fina vädret 2 ggr. Först med min underbara granne Olivia, som äntligen kommit hem från sin fina resa - nyförlovad och brunbränd som en pepparkaka :D Vi slog oss ner på en bänk vid strömmen och njöt av solen en bra stund samtidigt som vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Och skrattade! Gud vad jag skrattar mycket när jag umgås med den tjejen ;) Hon är så härlig!

Efter att Olivia smitit iväg på träning dök sedan Nisse upp! Han och jag tog en låååång promenad ner mot stan och bort mot promenaden och avslutade det hela med en trevlig fika som herrn bjöd på borta på Fräcka fröken.

Bra dag! ;)

Kommentera mera! :D
Postat av: Olivia

Låter ungefär som omvårdnadsprogrammet! Haha jag lovar, DET känns lustigt att mata sina klasskamrater xD Jag har själv gjort det och det är inte lätt att hålla sig från skratt...Bättre mys i vårsolen kan det nog inte bli! :D

2011-03-31 @ 22:52:02
URL: http://xiit.blogg.se/
Postat av: Linda

haha kan tänka mig det! :D Ska bli spännande ;)precis :D

2011-04-01 @ 07:50:54
URL: http://Lindabjorka.se

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se