Walking all alone, not going anywhere

Tjingeling!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg under tiden jag är hemma och lunchar och berätta att jag lever och känner mig mycket gladare idag! Mycket tack vare herr Nisse som skällde lite vänligt på mig igår och fru Magnus som pysslade om mig och verklige lät mig spilla ut hela mitt hjärta när han kom hem. Han anordnade även en supermysig picknick för oss i sängen, då hela lägenheten står uppochner i dagsläget.Vissa kanske tycker det är skitkonstigt att jag kan vara helt utom mig ena dagen och superglad nästa, men det är så panikångest fungerar kära läsare.

Nu har jag precis varit på en riktigt svår föreläsning gällande celler. Vi har ju börjat med den riktiga kursen nu och det är ingen räkmacka kan jag lova er. Vi får liksom lära oss kroppen inifrån minsta beståndsdel i cellen och vad de består av samt vad allting fyller för funktion, vilket är jävligt spännande men sjukt invecklat.

Idag har jag en kommunikationsföreläsning kvar, sen bär det av mot linköping med delar av klassen för att ta spruta nummer 2 denna vecka på vaccinationscentrum. Vi måste ju vara vaccinerade mot hepatit och tuberkulos när vi ska ut och jobba, så det var dags för det nu! Efter det kommer frugan och möter upp mig vid sjukhuset (han slutar senare än mig) och då ska vi åka vidare till IKEA :D superkul! :)

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se