You can make the darkest moments feel like heaven's come alive

Ibland slår det en - hur bra man egentligen har det!

Ofta hittar man alltid något man hellre skulle vilja ha och något man kanske för tillfället saknar (ofta materiella ting i mitt fall), men när man väl sätter sig ner och tänker efter så inser man att man egentligen har precis allt man någonsin kan önska sig - mitt framför ögonen.
Detta var vad som hände mig idag och jag blev helt överöst av en underbar värme som spred sig i kroppen.

Innan Du, Magnus, kom in i mitt liv hade det varken riktning eller mening. Jag hade inga fina tankar att tänka när allt runtomkring mig kändes som ett hinder för högt att ta sig över. Jag kände mig bara hopplös och så otroligt ensam. Sen kom du och öppnade mina ögon och visade mig att jag hade alla möjligheter i världen att lyckas med saker - för helt plötsligt hade jag någon som trodde på mig och stöttade mig i allt jag ville göra, samtidigt som jag kände mig så otroligt uppskattad och älskad. Du har verkligen visat mig vad sann & äkta lycka är, något jag inser att jag aldrig tidigare upplevt på denna nivå.

Jag har alltid levt i tron om att förhållanden kommer ta slut någon gång och att det är lika bra att vara medveten om det, men med dig känns det som att det är helt omöjligt! HUR skulle något som känns så rätt plötsligt kunna bli fel? Hur skulle såhär starka och underbara känslor kunna försvinna? Hur skulle något kunna ske som gör att du och jag inte skulle vilja vara i varandras närhet?
Jag har kommit fram till att det helt enkelt inte är möjligt och att det inte kan gå annat än bra för oss :) Jag har aldrig förr känt såhär starkt för något och jag har aldrig i mitt liv känt mig såhär önskad och omtyckt. Du har gjort mig till den människa jag är idag - någon jag kan vara stolt över!

Jag vill bara få ner allt jag känner i ord, men det är verkligen helt omöjligt. De räcker liksom inte till för att göra känslorna rättvisa... Mer än allt och högre än allt - jag älskar DIG min framtida man :) ♥

Kommentera mera! :D
Postat av: Anonym

Officiellt världens finaste par! ;) Jag tror ni kommer vara tillsammans hur länge som helt! ni passar så bra och är så söta ihop!

2011-03-30 @ 15:55:55
Postat av: Linda

:D åååh jag hoppas och vill verkligen det!! :) tack :D

2011-03-30 @ 16:00:51

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se