I miss the old times

Åh, jag hatar när man får dessa känslor.

Jag är ju som ni vet hästlös nuförtiden och när jag nu laddade över gamla bilder till datorn från min externa hårddisk hittade jag massor utav minnen i form av gamla foton som gav mig en stor klump i halsen. Även fast jag mår superbra och känner mig otroligt lycklig med min tilvaro idag saknar jag den delen av mitt liv något otroligt. Jag har alltid varit hästmänniska, jag har aldrig gått såhär länge utan att ha någon form av aktivitet inom det området och jag vill absolut inte ha det så. Jag älskar att komma bort från stan, känna stallukten, pyssla och dona, gosa in sig i en varm och mysig hästpäls och bara njuta av hela grejen. Det är så avkopplande!

Här får ni se några av de bilderna jag hittade! Det är synd att man inte hade någon digitalkamera tidigare, men jag har i alla fall många fina äldre foton, bland annat från tiden på Smedbygget (islandshästgård som jag och syster bodde i till och från under några år) och med Perla, i mina album här hemma!
Min första, alldeles egna älskade häst - Nicco
Nicco och Perla (Sandras superhärliga häst som jag var lycklig medryttare åt)Mina tre "elever" ;) Sara som jag lärde upp ridmässigt och Elissa & Alva som jag hjälpte till att rida in!

Perla :)

Härliga tider :)Usch, det här är inte långt innan jag var tvungen att sälja min fina prins :( Idag hade jag gjort vad som helst för att kunna ha honom kvar, men då hade jag inte ens chansen :/ Jag saknar honom så himla mycket!
Kommentera mera! :D
Postat av: Sandra

Ååååå, jättefina Perla!!! Saknar henne så fruktansvärt mycket!

2011-10-13 @ 16:33:35
Postat av: Linda

Ja, hon var helt underbar den hästen! Det förstår jag att du gör :( Saknar henne jag med :(

2011-10-13 @ 16:36:14
URL: http://Lindabjorka.se

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se