Lived through you. Safe with how we lived our lives, with how it all turned out.

Nä, nu tänker jag faktiskt göra någonting här som jag känner att jag inte gjort tillräckligt på ett tag - jag ska klaga lite ;)

För jag förstår verkligen inte hur detta kan vara möjligt! Hur i hela fridens namn kan jag lyckas med att bli snorsjuk igen, när jag precis har blivit frisk? Jag förstår inte vad som har hänt, för sedan jag blev dålig i somras har det kommit och gått små förkylningar och infektioner hela tiden. Jag börjar faktiskt bli orolig för att jag fått tillbaka min immunbrist som jag föddes med, men kan det verkligen vara möjligt såhär många år i efterhand? Jag slutade ju behandlingen för säkert 18 år sedan och har det inte kommit tillbaka innan så borde det väl inte göra det nu heller? //Jag tror ju kanske inte att det hjälper min tillfriskning att våran lägenhet är iskall heller. I dagsläget sover jag fullt påklädd, inlindad i dubbla täcken + Magnus - men fryser ändå. Rör man sig en centimeter i sängen är det som att lägga sig på en isbit.//

Jag tycker mig ändå leva hyfsat sunt. Jag tränar, försöker se efter min kost, äter vitaminer och tillskott samt försöker väl att motverka dåligt mående i den mån jag kan. Så vad är det som har gått snett? Jag vill kunna träna, umgås med människor utan att de ska vara rädda för att bli smittade och framför allt slippa äta antibiotika eller hostmedicin! Jag hoppas verkligen att detta lugnar ner sig nu framöver, för om lite mer än en måndag är det både flytt och praktik som står på schemat och då ska jag vara frisk som en nötkärna!

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se