I prefer to be true to myself, even at the hazard of incurring the ridicule of others, rather than to be false, and to incur my own abhorrence

Åh, jag vill träna! Jag vill VERKLIGEN träna!

Jag hatar verkligen att inte kunna röra på mig. Jag hatar att sitta still för långa perioder i rad och bara få känslan av att kroppen sjunker ihop som en stor degklump. Jag hatar att jag är så dum att jag börjar känna mig fet bara för att jag äter rejält med mat trots att jag sitter stilla. Jag vågar liksom inte ens unna mig lite jordnötsringar utan att få dåligt samvete, jag vill liksom inte vara dum och förstöra det jag kämpat ihop hittills! Men framför allt saknar jag att träna för att jag faktiskt tycker att det är kul och jag mår bra utav det!

Jag har suttit och tittat runt på olika tränings/fitnessbloggar idag och blivit så himla inspirerad! Som om det inte vore nog med det så har även Nettan och jag ögonshoppat fina träningskläder under våran runda på stan idag. Nu vill jag bara till gymmet och få släppa ut min energi på någon utav maskinerna! GÖR MIG FRISK!

Nåväl, när jag väl är frisk nog att träna igen bör ju mina nya träningsskor ha dykt upp. Ja, ni läser rätt - jag har köpt nya skor.... igen. Eller beställt om vi ska vara petnoga. Det var nämligen så att mina söta nike-dojjor kände för att släppa sulan efter lite mer än en veckas användning, så de får åka tillbaka dit de kom ifrån och snart hälsar vi istället ett par svartrosa reebok välkomna hit!
Beställda från Sportamore.se, där det fanns ett enda par kvar i min storlek - till nedsatt pris.
Ibland får man ha lite tur ;)

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se