Stockholm

Magiskt.. Dethär dygnet har varit alldeles magiskt!!! Jag ska försöka hålla tillbaka min iver och istället ta det hela från början ;) Men åh vad jag vill komma till att få berätta godbitarna! :D

Vi hade ju inte direkt turen med oss från början ivll jag lova. När vi satte oss i bilen började det tjuta skitkonstigt om den, varpå jag tvingade Mange att stanna och titta så att det inte var något farligt. Vi kunde inte hitta något själva och försökte istället få tag på någon som kunde kika åt oss, men fhade ingen tur där. Jag trodde absolut inte vi skulle komma iväg till Stockholm, så jag blev lite nere, men när vi sedan bestämde oss att åka ner till verkstaden med bilen så visade det sig att problemet var som bortblåst när vi startade den igen! TUR!

När vi kommit halvvägs till Nyköping kom nästa grej - jag hade glömt mitt puder hemma, ve och fasa haha! Nu kunde jag ju inte göra mig fin efter relaxandet. Vi svängde därför in i Nyköping och jag skulle bara snabbt in på Lindex oxh kollaom de hade något vettigt. Helt plötsligt hör jag Mange hälsa på någon och blir väldigt förbryllad. När jag lyfter blicken ser jag min syster står och glor chockat på mig och frågar vad tusan jag gör där. Vilket sammanträffande! Tur var det väl att vi mötte henne, för då fick vi trevligt lunchsällskap av både henne och mamma samt att jag fick tipset att följa med henne in på jobbet och köpa ett superpuder som de hade. Och det måste jag medge att det verkligen var! Superbra alltså! ;)

Vi åkte vidare, och väl uppe i Stockholm var det dags att plocka fram vägbeskrivningen för att hitta till hotellet. Vi följde den till punkt och pricka, men efter ett tag blrjade vi funderapå om vi verkligen hamnat rätt. Vi drog då på GPS:en på min telefon och upptäckte att vi var långt ifrån där vi borde vara och lotsade oss istället fram via den. Usch vad vi inte tycker om att åka bil i denna stad! Väl på hotellet blev det i alla fall bubbelpoolsmys, vilket var riktigt härligt :) Efter det var det dags att göra sig fina och ta sig bort mot globenområdet (kan ju tillägga att vi åkte fel en gång till på vägen dit, haha),

Vi åt middag på en grekisk restaurang, som hade supergod mat! För första gången i mitt liv beställde jag faktiskt även en dessert, så jag var proppmätt när vi sedan skulle promenera bort till globen!

Konserten i sig var alldeles, alldeles underbar. Mange hade fixat superbra platser nere på golvet nära scenen, så vi såg och hörde jättebra. Till och med förbandet var alldeles fantastiska. Jag hade aldrig hört talas om dem innan, men efter det framträdandet de gjorde så kommer jag inte att glömma dem. De hette Naturally 7 och de gjorde alla ljud på scenen med sina röster (Ni MÅSTE kolla här ---> LÄNK och kom ihåg - allt de gör är med rösten. Dock var det häftigare live, men sök på fler klipp så får ni se). Både instrumenten och sången. Fy så häftigt det var!! Jag satt och gapade stort under hela tiden de var på scen. Det var såååå bra!!! Michael var ju inte sämre han, vilken show han drog på! Och han var sä jäkla rolig också. Stod och skojade hela tiden mellan låtarna. Ett tag kom han ner i publiken och stod bara några meter från oss och sjöng två låtar. Det var något extra det! Jag har aldrig varit på en konsert förut, men jag kan tänka mig att det var den bästa möjliga förstagången man kan få!

På vägen hem idag lyckades vi med ännu ett snyggt tajmat möte. Vi skulle bara svänga in en snabbis på City gross i Nyköping och handla något att dricka, varpå vi springer på mormor därinne. Hon bjöd oss på fika och vi satt och pratad en bra stund :) Tänk vad världen är liten ibland!
All in all så har det varit ett fantastiskt dygn! Världens bästa julklapp! Tack älskling :) ♥

Kommentera mera! :D
Postat av: Anonym

Hur mycket väger du?

2012-04-19 @ 21:11:20
Postat av: Linda

55 kg tror jag vågen visade på sist :P Har nog säkert gått ner lite under vilan nu dock :/ Så skulle räkna med 53-54 ca.

2012-04-19 @ 21:17:36
URL: http://www.Lindabjorka.se

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se