Surprise visit!

Nu verkar det strula lite med tekniken här, mittendelen utav inlägget jag skrev igår försvann nämligen när jag publicerade det! :O
 
Jag försökte ju berätta att min fina Emelie fyllde år igår och att jag hade planerat att vara en riktigt söt vän och komma och överraskningsknacka på hos henne med baklse och tända ljus! Dock fick jag komma på andra tankar när jag ringde damen för att gratta henne och därmed höra vad hon hade för sig (då jag var tvungen att se så att hon var hemma), och hon berättar att hon stått och bakat alla möjliga godsaker hela förmiddagen - typiskt! Då känns det ju lite overkill att komma springandes med inhandlat fikabröd när hon redan har kämpat med sitt ;) Istället såg jag till att bjuda in mig själv på fika! Det är nämligen lite av en tradition vi har! Ända sen vi var små så har jag hört av mig till Emelie på morgonen och frågat när det blir fika hos mamma och pappa, och sedan har jag dykt upp där och fikat med hennes släkt! De är ju så vana vid dethär laget, så numera är jag ju inräknad - men jag tycker ändå det känns lite busigt roligt att få bjuda in mig själv ;) Och ja - det tycker ju Emelie med att det är såklart! :D Hennes familj är ju lite som min "andra familj", så jag ser till att ta mina chanser att få träffa dem nu när inte Emelie bor hemma längre ;)
 
Jag och min allra äldsta vän - back in the days! ;)
 

Idag är tanken att jag och frugan ska åka till Nyköping och träffa min egna familj, och jag hoppas att det blir av. Dock är han iväg på skivbolagsmöte nu, och vet inte hur lång tid det kommer ta då det blev lite försenat, men jag hoppas att inte tiden hinner springa iväg alltför mycket!

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se