Lies inside your head, your best friend

Nä, nu är jag bannemig helt säker på att jag vet vad problemet är! Jag är ju självklart lite vinterdeppig!

Jag blir vansinnig så fort jag tänker på att jag måste ge mig ut i kylan, vilket kan förstöra en hel dag för mig. Jag längtar efter vår nu! När vädret är såhär tar jag mig knappt för att göra någonting. Jag vill inte gå till skolan, jag vill inte träna, jag vill inte åka ut till stallet & helst av allt skulle jag bara ligga kvar under täcket och värma mig hela dagen! Vår, grönt gräs och sol - det byter jag gärna bort detta mot nu!

Min njutning på dagen under vinterhalvåret blir att få ta ett varmt bad, för det gör jag minst en gång om dagen! Dock har jag inte fått göra det nu på över en vecka, i och med ingreppet jag gjorde förra tisdagen. Ikväll, då ska jag dock allt ge det ett försök! Funderar även på om man ska ta och besöka gymmets bastu innan man beger sig hemåt idag...

Något som inte heller hjälper min situation nu är att jag har en ordentlig hormonstorm i kroppen. Går igenom en rejäl omställning efter att ha slutat använda preventivmedel med hormoner i. Kroppen försöker väl nu hitta tillbaka till sin egna balans, men vad jag har hört så kan det ta ett tag. Det är väl ingen mening och smussla med vad man sysslar med egentligen. Det jag gjorde förra tisdagen var att få en kopparspiral insatt i livmodern. Smärtsamt som tusan, men troligtvis mitt enda skydd mot att bli gravid som kvarstår. Jag blir nämligen så påverkad av hormonpreparat, så jag kunde inte längre använda dem.

Men det ska ni veta, att jag är inte en sån som går runt och nöjer mig med att vara deppig! Jag vill vara glad och jag tänker kämpa för att vara det också! Allting blir vad man gör det till, så nu blir det att jobba med min inställning till saker och ting. Här ska mås bra!

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se