Lovely morning...NOT

Idag vaknade jag inte på rätt sida vill jag lova!

Detta beror nog till stor del på att jag inte fick vakna självmant, utan blev väckt utav att grannen över har besök utav sitt barnbarn som gillar att springa med klackskor, dunka med saker i golvet och gallskrika. Gärna klockan 8 på morgonen också... De kunde ju inte ha timat besöket bättre heller. Självklart väljer de att komma hit och stöka den helgen jag ska jobba och behöver få sova. Jag som hade planerat att sova ut så att jag var pigg, alert och utvilad när jag kom till jobbet i eftermiddag. Tur för Magnus del att han var iväg och tvättade bilen med Johan, så att han inte smittades utav min negativa attityd och fick sin lediga lördag förstörd. Då hade jag mått dåligt med mig själv!

Inte gjorde det saken bättre att jag upptäckte att jag fortfarande var krasslig i lufvägarna när jag vaknade, och därmed inte kunde träna idag heller. Jag har bara kunna få in ett pass denna vecka och det känns inte okej! Dock kommer ju alltid hälsan först, så det är ju helt enkelt bara för mig att vänta tills jag är kry nog att sätta igång igen. Så länge får jag trösta mig med att jag är väldigt aktiv när jag arbetar. Man travar ju runt och är på fötterna hela dagarna och sitter endast ner en snabbis när man dokumenterar eller äter. Riktigt skönt faktiskt, jag hatar stillasittande jobb!

Jag fick mig i alla fall en lite uppiggande promenad i solen när jag gick och köpte sallad till lunchen förut! Det piggade upp lite och gjorde mig på mycket bättre humör! Jag har såna vårkänslor i kroppen nu, vilket gör mig alldeles lycklig! Det här kan nog bli en bra dag ändå :D

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se