The ones who go out and the ones that are taught to live

Åh vad jag känner mig som en tråkig människa för er andra just nu!

Jag vaknar, går till skolan, spenderar halva dagen där, kommer hem, äter, tränar, pluggar, duschar, kollar på serier/film med frugan och somnar sedan som en stock för att dagen efter upprepa samma mönster igen. Jag trivs dock. Denna termin är intressant och vi går efter måndagens tenta ut på praktik - vilket jag verkligen ser fram emot. Det kommer att bli så häftigt! Träningen är något jag brinner för och samtidigt som jag får det uträttat så hinner jag även få mitt på det sociala för dagen då jag förhoppningsvis har någon hurtig vän med mig :)

Utifrån kanske det ser ut som att jag har det trist och stressigt, men jag älskar det! Dessutom kommer tiden fram till somma bara att rusa förbi om det fortsätter i denna takt och då ska jag bara ta det lugnt och njuta!

Jo, jag är väl medveten om att bloggen får lida och det märks på er! Ni är mer läsare än vad ni varit på mycket länge, men ni är tysta som små möss. Är det för att jag är så tråkig? det är bara träning och plugg som plitas ner här nuförtiden och det känns som att jag glömmer av mig med allt annat. Vad saknar ni?Piffar upp det hela med lite fuldans! :)


Kommentera mera! :D
Postat av: therese

fin blogg!!

2012-02-07 @ 20:20:08
URL: http://theresesorensen.blogspot.com
Postat av: Monica

Ja jag erkänner att jag är en av de tysta små mössen o jag vet ju att det känns lite irriterande ibland för jag har nästan bara såna på min blogg...men så har jag varit MYCKET dålig på att uppdatera men det är ju det där med fedback,får man ingen känns det onödigt och jag skriver ju nästan uteslutande om hundarna(ja inte idag då Tobbe är i focus).

Jag pesonligen gillar ju att höra om era "bravader" och måste ge dig kredit för din hängivenhet till studierna,bra fortsätt så:-)

Hoppas ni kommer till oss när jag med är hemma nästa gång,hälsa Mange / Monica

2012-02-07 @ 20:29:02
URL: http://tollarbus.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Tack! :)

Ne precis Monica, man tappar ju faktiskt skrivarlusten lite! speciellt när man ser att man har massor av besökare :p Ska komma ihåg att slänga in lite kommentarer hos dig med! Dina bilder på hundarna är ju så himla mysiga! Men det är väl ingen hemlighet att jag är totalkär i dedär två damera ;)

2012-02-07 @ 20:42:25
URL: http://www.Lindabjorka.se

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se