Light a match to leave me be

Godkväll!

Denna dag har varit fullskpäckad av diverse måsten och roligheter från morgon till kväll! Pluggade som tidigare nämnt större delen av dagen samt hade ett möte med min kontaktlärare på skolan som gjorde mig alldeles sprudlande glad! Hon berättade om all beröm jag fått från praktiken och jag fick även se sammanfattningen min handledare skrivit! Den nämnde bland annat att hon tycker att jag är väldigt duktig, kommer att bli en alldeles perfekt sjuksköterska som hon gärna skulle ha som kollega, är professionell, ärlig, vågar vara mig själv och är behaglig som person! Enbart positiv kritik och full pott på alla bedömningskriterier - riktigt härligt peppning! Jag känner mig faktiskt riktigt stolt!

Efter det gick jag förbi en (än så länge hemlig) klinik här i stan och bokade in en konsultation på torsdag, som Mange är söt nog och följer med mig till, håller handen och hjälper mig att ta ett beslut. Känns skönt! Äntligen ska jag få detta gjort!

Kvällen har spenderats tillsammans med fru och syster. Vi har gjort hemmagjorda mozzarellapizzor, klippt Emmas hår, tittat på roliga videos och sist avslutat med en film efter att Mange åkt iväg till jobbet. Mycket trevligt! Nu blir det hopp i säng och hålla tummarna för att jag kan sova inatt!

Kommentera mera! :D
Postat av: Sandra L T

Åh, vad härligt med så mycket positiv kritik från praktikplatsen!!! Grattis! Fast det var väl iochförsig inte helt oväntat va? ;-)

Kram

2012-01-04 @ 11:26:20
Postat av: Linda

Det var verkligen superroligt! :D Jo, det kändes ju som att det gick bra när jag var där - men jag tänkte väl att det kanske bara var jag som tyckte det ;) Tack :D

Kram

2012-01-04 @ 12:21:52
URL: http://www.lindabjorka.se

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se