Workout

Idag tänker jag trotsa snuva och dåligt väder som gör en hängig, och faktiskt ta mig iväg till gymmet!

Jag har inte kunnat träna på över en vecka nu på grund av helgdagar samt förkylningar som envisats, så nu jäklar börjar jag bli frustrerad på att sitta av tiden hemma. Dock vet jag att jag kommer bli lite surmulen och omotiverad när jag väl kommer till gymmet, då det lär vara fullt utav folk där! Gymmet är nämligen öppet för första gången efter nyår och lär vara fullt utav folk som har tagit som nyårslöfte att bli hälsosammare. Förra året var det samma visa, vilket gjorde det i stort sett omöjligt att träna ordentligt. Som tur är så klingade det av mer och mer och ungefär två veckor senare var det som vanligt igen!
Förövrigt borde alla tjejer läsa den här artikeln om tjejer och styrketräning! Det är ofta man ser flickor stå på gymmet och fesa med småvikter bara för att de fått för sig att de kommer bli biffiga och manliga bara för att de tar i - vilket självklart är väldigt fel. Att träna hårt (utan doping) ger en stark och kvinnligt musklad kropp med former där de ska vara, det enda man uppnår med småvikter är helt enkelt ett uteblivet resultat.

"Tjejer blir inte bodybuilders bara för att de tränar styrka utan de ser ut precis som tjejer ska göra fast de är lite fastare, får lite mer former. Men några muskulösa monster är det inte tal om så gräv ned den myten nu och gräv aldrig upp den"

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se