1,5 ♥

Idag firar jag och världens finaste Magnus 1,5 år som förlovade! Åh vad det pirrar i kroppen på mig, och åh vad jag önskar att herrn kunde ta och vakna snart så att jag får hoppa in i hans famn och bara supermyskramas en stund!
Jag har sagt det många gånger förr och jag kommer att säga det mångamånga gånger igen: Fy vad han gör mig lycklig! Det vi har idag är någonting så fint som jag aldrig ens vågat drömma om att hitta! Jag kan verkligen inte tänka mig hur saker och ting skulle kunna bli bättre än såhär :D Jag älskar denna fantastiska människa mer och mer för varje dag som går och jag känner mig så trygg i att jag är lika omtyckt och älskad tillbaka. Underbart, det är vad det är!!!

För mig känns det nästan drömlikt att det går att känna en sådan konstant glädje som jag gör. Snacka om att livet har fått sig ett rejält lyft sen han tågade in med sitt fina breda leende och sopade bort allting dåligt runtikring. Jag ser fram emot att få spendera resten av livet med att må såhär bra, med min fruga :)

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se