Bed time

Är det inte typiskt detta, att man har gått och varit supertrött - verkligen totalt utmattad - hela dagen, och nu när man ska sova ja då fan blir man superpigg och rastlös! ;)

Frugan ligger och hostar i soffan, så jag har för tillfället tagit skydd härinne för att slippa bli smittad. Jag vet att det med all säkerhet inte skyddar mig då vi delar bostad, säng och till och med (dumt nog) vattenglas trots att herrn är sjuk - men jag får väl försöka intala mig det i alla fall hehe!

Imorgon blir det i alla fall raka vägen till nyköping direkt när jag har slutat skolan. Vi ska nämligen fira lilla Isabella som fyller tre år och personligen bjudit in både mig, Mange och Gustav på sitt kalas. Söta unge! Hon är stormförtjust i dedär två karlarna! Syster äldre modell har även beställt foton på barnen utav mig, så kamerautrustningen följer med den också.

Nähe. Det här blev bara en lång radda nonsens känner jag. Jag tror vi helt enkelt slänger på en film i sovrummet ch ger oss fan på att se klart den, för brukar jag minsann inte ha några problem med att slockna ;) Godnatt på er!


Dagens träning hittar ni för övrigt HÄR :)

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se