I know why you're running away

Då var det måndag igen, vilket förvisso inte utgör någon skillnad för mig då jag är schemafri idag.

Piggare är jag idag i alla fall, vilket känns superskönt! Tror nog det var dendär nedrans förkylningen som legat och spökat i kroppen på mig. Idag har den redan gett med sig och jag känner mig som vanligt igen. Det känns som en lättnad, för jag hade ställt in mig på det värsta och väntat mig någon veckas hostande och snörvlande. Men idag är det som bortblåst :)

Helgen har varit riktigt fullspäckad! Jag har inte suttit still många stunder, vilket har resulterat i att den har gått superfort. Men både Mange och jag har mycket ledigt denna vecka, så det gör inte så mycket. Igår känns det som att vi åkte hela stan runt för att leta efter prylar till balkongen, som vi nu tagit ett ordentligt ryck med att få ordning på när solen börjat värma. Det blev ett stycke trall som fick följa med hem och den satt vi sedan en bra stund och pusslade ihop. Vi hann inte bli färdiga dock, för vi saknade en såg, så vi får fortsätta idag igen! Efter det hade vi tänkt att laga en riktig finmiddag: kalvytterfile och duschesspotatis - gick åt h*lvete, haha! Fy så äckligt det blev. Varken Magnus eller jag ville äta färdigt. Jaja, man får väl misslyckas ibland med ;)
Balkongfrukost :) supermysigt!
Trallbygge! Som ni ser så glipar det ute vid räcket, därför behöver vi såga lite!


Till sist blev det söndags-bio tillsammans med grabbarna. Vi tittade på Hungerspelen, som jag tyckte var riktigt bra. Grabbarna var väl lite besvikna på att de filmade så skakigt att man inte fick se vad som hände när de slogs, men jag tyckte att man kunde förbise den detaljen ;)

Nu ska jag göra mig klar och möta syster på stan :) Ha en härlig måndag i solen, hörrni!

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se