Made of scars and filled with my old wounds

Okej, jag måste få rätta mig lite gällande ett av mina tidigare inlägg. Det är inte ALLTID så himla positivt att vägra busskort ;)

Idag ledde denna vägran nämligen till att jag åkte på att cykla hem i spöregn. Mycket mysigt! Vi hade skapligt väder halva dagen, men lagom tills vi slutade så öppnade sig skyn och regnet började ösa ner. Kan ju medge att jag inte hade stor lust att ta mig hemåt, men då det inte verkade ge med sig så insåg jag att jag inte hade mycket till val. Sagt och gjort kastade jag mig upp på nyfinacykeln och trampade hemåt i blötvädret. Det tog väl sisådär dubbelt så mycket tid och ansträngning att ta sig hem, då jag vägrade sätta mig på den blöta sadeln av rädsla för att bli nerkyld och få ännu en UVI och därmed fick stå upp och trampa hela vägen. PUH!

Väl hemma, dyngsur och kall, slängde jag mig i ett varmt bad och återställde värmen i kroppen. Det var riktigt skönt vill jag lova. Idag hade jag med andra ord önskat mig ett mindre hurtigt jag som tillät sig själv att åka buss ;)

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se