Sneaky sleeper

Nä, nu har minsann min syn på mig själv skakats ordentligt!

Jag har alltid sett mig själv som en sneaky sleeper. Ni vet en såndärn som sover tyst och inte gör speciellt mycket väsen av sig? ;) Jag brukar ofta kunna smygsomna framför tvn utan att någon märker av att jag slocknat och jag minns att Kim (tjejkompis) en gång sa till mig att jag var så söt när jag sov för att jag såg ut som om jag låg och posade.

Denna vecka har det blivit så att jag många kvällar lagt mig och sovit i Manges famn i soffan bara för att han är ledig, vill vara uppe länge och inte vill sitta själv då han tycker det är mysigt att ha mig där. För någon dag sedan släppte han dock bomben när vi lagt oss i sängen: "Du vet om att du snarkar va?"

!!!!!

Såhär är det. Jag har vad jag vet innan detta bara snarkat två gånger i mitt liv. En gång när jag somnade i soffan med huvudet bakåtlutat hemma hos pappa och en gång hemma hos Jocke när jag, Karin och Jesper trängde ihop oss i hans säng efter en sömnlös tältnings-natt. Båda gångerna har jag direkt vaknat utav det själv. Självklart så skrattade jag ju därför gott åt Magnus påstående och var övertygad om att han bara skojade.

Igårkväll upprepade vi proceduren. Jag somnade i Manges knä samtidigt som han satt vaken och tittade på serier och så bar han sedan in mig till sovrummet. Supermysigt. Bara det att när jag vaknade till inne i sovrummet så kommer Magnus med sitt bredaste flin påmålat i ansiktet och mobilen i högsta hugg. Jo, nu hade han nämligen spelat in mig när jag sov, bara för att bevisa att det minsann småsnarkades lite. Det hördes inte mycket, men visst tusan var det där! Jäklar... ;)

Efter mycket spånande har jag nu kommit fram till att det helt enkelt måste vara så att jag ligger i en ovan ställning och sover... Punkt ;)

Kommentera mera! :D

Nu är det din tur att tycka till ;)

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning på bloggen, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om vad som helst ;)
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust/högre kvalitet på bloggandet.
-Kommentarer kan göra mig sugen på att kika in på just DIN blogg :) Dock publicerar jag ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se