'Cause the world owes us nothing, we owe each other the world.

Sådär, då ska jag försöka ta mig i kragen och skriva ihop en liten summering av min fina helg!
 
Den började hemma hos fina Emelie i fredags kväll, där jag åt godsaker, färgade håret och hade myskväll! Den fick dock sluta skapligt då jag på lördagsmorgonen skulle upp tidigt för att styra förden mot Eskilstuna och parken zoo tillsammans med Emma, Mange, Gustav samt Josse, Danne och barnen. Vi hade supertur med vädret och jag måste säga att djurparken där är tusen gånger bättre än Kolmården! Fy vilken härlig dag vi hade! :D
 
En nyfriserad Gustav
Det bästa med denna djurparken är nog att man kommer så nära alla djur. De flesta går att klappa om de är på rätt humör :)
Inne på lilla zoo
Jag måste ju såklart också klappa, nörd som jag är ;)
Danne hittade egna sätt att mata djuren på ;)
Mange skulle bara ta upp en halstablett ur kameraväskan och fick då direkt en apa på halsen som ville smaka!
Självklart fick den ingen halstablett, men ååååh vad han försökte ;) Han gav oss världens puppy eyes och försökte smöra till sig den på alla tänkbara sätt!
Istället gav Isabella honom en blomma, som han verkade vara ganska nöjd med ;)
Lekparksbesök!
Sista delen av dagen tillbringades i nöjesparken, som Bella hade väntat på heeela dagen! Det var en mycket nöjd tjej som sprang runt bland karusellerna ;)
 
Tog en hel massa kort på djuren också, men de får ett eget inlägg senare ;)

 
När vi kom tillbaka till Norrköping var det snabba puckar med att göra sig fin för kvällen, sedan tog jag mig in till Sanna där hon, jag och Stina drack vin och hade trevligt innan vi begav oss ut till Trappan och mötte upp klasskamraterna. Fy vilken rolig kväll det blev! Kan ju dock erkänna att min kväll måste ha blivit lite väl rolig, då jag på Söndagmorgonen vaknade av att jag hade så himla ont i kroppen och då efter en stunds funderande upptäckte att jag låg på golvet bredvid sängen och hade sovit där fullt sminkad och fortfarande med jackan på och väskan över axeln ;) 
Fina Stina :)
 
Mådde av förklarliga skäl riktigt ruttet under gårdagen och faktiskt även idag (det har inte lagt sig än), men det är det tamigtusan värt! ;)
Trackback
RSS 2.0

Blogg listad på Bloggtoppen.se